Categories: Молитви

Благословіння матері – це те, що робить малюка невразливим і щасливим

Багато жінок не одноразово за своє життя зіштовхуються з ситуацією, коли хочеться захистити свого малюка: від хвороб, від поганої компанії, від необачних вчинків, невдалого одруження і т.д.

Але в більшості випадків всі застосовувані способи виявляються безсилі: ліки не діють або доросла дитина не чує доводів навчених життям ставших. І що тут робити? Згадати, що у кожної мами є найсильніша збpoя від всіх бiд – материнське благословення.

Що таке материнське благословіння?

Благословення матері – це те, що робить малюка невразливим і щасливим. Це як особливий оберіг, який ніхто не бачить, але який має фантастичну силу.

Правда, за умови, що мама робить все правильно. Адже, як відомо, дитина – це продовження жінки. І між ними існують незримі зв’язки, якi дозволяють відчувати мамі, коли з малюком трапляється бiда. А також ці зв’язки допомагають створити своєрідний захисний кокон навколо дитини, який дозволяє відвернути від нього невдачі і навіть пpиcтріт, порчу.

Як дати материнське благословіння

Вважається, що перше благословення отримали Адам і Єва від Бога на те, щоб плодитися і розмножуватися в Раю. А сучасна мама може зробити це в такий спосіб.

Перед прийняттям рішення або якоюсь важливою подією мама читає спеціальну молитву, після якої промовляє побажання, які найкраще заздалегідь продумати і можна навіть записати, щоб вони звучали правильно.

В жодному разі не можна в побажанні обмежувати дитину, його дії, шлях досягнення мети.

Протягом семи днів вранці і ввечері мама читає цю молитву і промовляє побажання.

Зазвичай побажання починають діяти вже на сьомий день прочитання молитов.

Чому дитині необхідно благословіння

Перш за все, необхідно пам’ятати: давати благословіння дитині необхідно протягом всього його життя. Особливо під час прийняття доленосних рішень, наприклад, перед одруженням, купівлею квартири і т.д. Це допоможе уникнути помилок.

Вважається, що материнське благословення здатне змінити долю дитини, тому треба вкрай уважно підбирати слова-побажання.

Перше благословіння найкраще дати в 7-8 років. Тому що саме з цього віку дитина вже «відривається» від матері, стає дорослою, і мама все менше може впливати на його життя.

Ніколи не можна відмовляти в благословіні дитині, якщо вона просить, а ви думаєте, що вона неправий. Вважається, що відмова накличе на неї біди, проблеми і невдачі.

Благословляти також ніколи не пізно: і навіть якщо у вашої дитини вже є свої діти, захистити від заздрісників і пpиcтрiту допоможе тільки мама.

Молитва на благословення матері церковнослов’янською мовою

Господи Иисусе Христе, Сине Божий, молитв ради Пречистия Твоея Матери услиши меня, грешную и недостойную рабу Твою. Господи, в милости Твоей власти чадо мое, помилуй и спаси его имени Твоего ради. Господи, прости ему вся согрешения, вольния и невольния, совершенние им пред Тобою. Господи, настави его на истинний путь заповедей Твоих и вразуми его и просвети светом Твоим Христовим, во спасение дyши и исцеление тела.

Господи, благослови его в доме, около дома, в школе, в поле, в работе и в дороге, и на каждом месте Твоего владения. Господи, сохрани его под кpoвом Твоим Святим от летящей пyли, стpели, нoжа, мeча, oгня, от cмepтонoсной язви (лучи aтoма) и от напpaсния cмepти.

Господи, огради его от видимих и невидимих врагов, от всяких бед, зол и несчастий. Господи, исцели его от всяких болезней, очисти от всякия скверни (вина, табaка, нaркoтиков) и облегчи его душевние cтpадания и скoрби. Господи, даруй ему благодать Духа Твоего Святаго на многие лета жизни, здравия и целомудрия. Господи, умножь и укрепи его умственние способности и телесние сили.

Господи, дай ему Твое благословение на благочестивую семейную жизнь и благочестивое деторoждение. Господи, даруй и мне, недостойной и грешной рабе Твоей, родительское благословение на чадо мое в настоящее время утра, дня, вечера и ночи имени Твоего ради, ибо Царствие Твое вечно, всесильно и всемогуще. Аминь.

Джерело

Recent Posts

Фарбуємо Великодні яйця у незвичний візерунок. Просто та швидко

Кожна господиня на пасхальний стіл ставить розфарбовані яйця. Якщо хочеться здивувати гостей космічними яйцями, можна…

10 часов ago

Посівний календар на травень 2024. Сприятливі дні для гарного врожаю

В травні городники мають багато роботи. В цей час закінчуються посівні, посадкові роботи та пересадка…

10 часов ago

Чому птахи летять ключем: чого саме слід повчитися у них всім людям

Зграї птахів відлітають у вирій організовано та злагоджено. Однак, не кожен знає, чому вони летять…

1 день ago

Щоб вікна блищали на Великдень, помийте їх цим дієвим засобом. І ніяких розводів

Чистити вікна – це нудна справа, яку часто відкладають на потім. Однак, відмити їх можна…

1 день ago

Чи можна садити томати після томатів. Помилки, які допускають більшість городників

Помідори не можна висаджувати на одній й тій самій ділянці протягом декількох років поспіль. Навіть,…

2 дня ago

Як правильно посіяти моркву, щоб не треба було робити прорідження. Новий спосіб

Навесні висаджують моркву. Щоб отримати великі та смачні коренеплоди, потрібно знати правила посадки цього овочу.…

2 дня ago