Categories: Цікаве

Гороскоп на тиждень з 22 по 28 лютого. Що нам підготували останні дні зими

Пропонуємо ознайомитися з астрологічним прогнозом на наступний тиждень для всіх знаків зодіаку.

Овен.

Досить вдалий тиждень, який повинен сподобатися цьому знаку зодіаку. Щоб досягти своєї цілі, потрібно буде проявити волю й рішучість. Будуть дуже успішними  переговори з банками, тому варто проводити як найбільше фінансових операцій. Особливо вдалими будуть середа й неділя. Обережно й стримано потрібно бути в п’ятницю.

Тілець.

Всі важливі справи на цьому тижні Тільцям потрібно закінчити до п’ятниці, бо в четвер Венера змінює місце свого проживання на знак Риб. В ньому вона більше схиляється до почуття й творчості, а не до ділових відносин.



Близнюки.

Цьому знаку не варто сподіватися на цьому тижні на великі досягнення. Їм варто зайнятися більш дрібними поточними справами й підготовкою до майбутнього звершення. Четвер несприятливий на тижні, тому краще взагалі утриматися від будь-яких справ. У вихідні дні можна зайнятися покупками, бо це дуже сприятливий день для вдалого придбання.

Рак.

В середу не рекомендується бути напористими та жорсткими, бо ціна цього може виявитися занадто високою. В четвер та п’ятницю дні для власного відпочинку, тому можна трішки розважитись й потурбуватися про себе. В суботу високий рівень енергії та агресії, а неділя може бути вдалою.

Лев.

Для них цей тиждень повністю буде позитивним. Буде багато енергії, неперевершених ідей для подальшого втілення, особливо якщо це стосується вищих цілей. Увечері п’ятниці й вранці в суботу будуть трішки несприятливими. У вихідні можна зайнятися спа-процедурами.

Діва.

Для Дів цей тиждень буде нейтральним. Завдяки їхній ретельності й педантичності, такий тиждень їх цілком влаштовує. А от вихідні обіцяють бути вдалими.

Терези.

Вони будуть налагоджувати свої відносини. Терезам потрібно бути більш стриманими й не бути жертовними заради інших. Особливо в другій половині цього тижня.



Скорпіон.

В енергетичному плані цей тиждень буде дуже потужним для них. Можуть бути великі досягнення чи великі руйнування – все буде залежати як Скорпіон управлятиме цією енергією. Кращим періодом для цього вважаються початок та кінець тижня. В середу потрібно бути дуже обережними.

Стрілець.

Цього тижня вони можуть бути нестриманими у промовах та необачних обіцянках. Схильність до деякої авантюрності може з’явитися на початку тижня. В кінці тижня, дні можуть бути цілком сприятливими.

Козеріг.

Четвер не їх день. Не можна приймати важливі рішення й не потрапляти їм на очі. На цьому тижні вони будуть потребувати справедливості та прагнути її відстоювати. Краще їм зайнятися регулярними й активними заняттями спортом, це буде набагато кориснішим.

Водолій.

На протязі всього тижня тільки вперед! Винятком може бути четвер, його потрібно провести обережно й тихо, тоді зірки будуть сприяти у всьому. Найбільший успіх може бути у фінансах, медитації й духовній роботі взагалі. Також, не забувайте про зовнішність, красу й здоров’я, включаючи фізичні навантаження на природі.



Риби.

Після Сонця цього тижня Риби зустрінуться з повелителькою прекрасного, багатства й задоволення — Венерою. Окрім четверга та неділі, загалом цього тижня їм світить позитив. З’явиться можливість отримати вдалу підтримку важливої та впливової персони.

Recent Posts

Чим очистити ручки плити від липкого жиру. Простий засіб, який легко впорається з цим

Ручки ну плиті швидко забруднюються. Не вся хімія здатна впоратись з ситуацією. Однак, це можна…

3 часа ago

Сприятливі дні у травні для посадки помідорів. Швидко ростуть та дають гарний врожай

Всі садівники знають, що фази Місяця мають безпосередній вплив на якість та кількість врожаю. Для…

3 часа ago

Не «Пасха» і не «куліч»: як правильно говорити українською. Беріть на замітку

Вже скоро буде свято Великодня. Оскільки українці відмовилися від використання мови країни-агресора, слід знати, як…

5 часов ago

Слимаки самі лізуть на цей запах. Швидкий та дієвий спосіб позбутися шкідника

Дачники, обов'язково, приймають заходів проти шкідників, бо вони завдають сильної шкоди культурам. Найпростіший варіант -…

1 день ago

Для чого у яблуню вбивати старий цвях, та як правильно це робити

Садівники нерідко вирощують яблуні на своїх ділянках. Однак, цей процес вимагає терпіння, щоб отримати соковиті…

1 день ago

Чому у полуниці чорніє цвіт, та що робити, щоб не залишитись без врожаю

Іноді на полуниці можуть чорніти квіти. Не кожен городник знає, чому це відбувається. Почорніння та…

1 день ago