Categories: Притчі

Гороскоп на Вересень 2019 року, для всіх знаків Зодіаку. Дізнайтесь що вас чекає у наступному місяці.

Гороскоп на вересень 2019 року для всіх знаків зодіаку повідомляє, що перший осінній місяць буде наповнений турботами:

  1. В першій половині вересня варто більше часу приділити своєму здоров’ю і здоров’ю близьких. Якщо є можливість, то пройдіть обстеження.
  2. В середині місяця сконцентруйтеся на роботі. Вкладені в цей період сили багаторазово окупляться.
  3. Кінець вересня – сприятливий час для вирішення багатьох справ. У цей період фортуна буде прихильна. Можна спробувати вирішити складні справи, попросити підвищення або надбавки до звання, запросити на побачення людини, до якого ви не наважуєтеся підійти довгий час. Джерело

Овен

У першій половині вересня можна «стрибнути в останній вагон» і доробити всі важливі справи. З починаннями краще почекати до двадцятих чисел. 23-26-го велика спокуса може привести до великого обману. Будьте обережні в своїх бажаннях. 27 і 28 вересня вдалі для вирішення особистих питань. А ось 29 і 30 вересня варто напружитися на роботі, це принесе відмінний результат.

Телець

В першій половині вересня не залишайте без уваги гаманці і сумки, не зберігайте в легкодоступному місці гроші і коштовності, не залишайте автомобіль в сумнівному місці. Пам’ятайте: порятунок потопаючих – справа рук самих потопаючих. В середині місяця саме час займатися творчістю. Це принесе вам не тільки моральне, а й матеріальне задоволення. Також зірки радять міняти імідж. В останню неділю вересня можна вирішувати складні життєві питання.

Близнюки

На жаль, з 2 по 8 вересня ви можете наробити дурниць, помилитися в людині або якість товару. Так що великі покупки, фінансові операції і знайомства з новими людьми відкладіть на потім. З 9 по 15 стежте за здоров’ям, але не експериментуйте з новими медичними препаратами. Не підходить цей час і для діагностики – велика ймовірність прикрою лікарської помилки. В другій половині місяця приділіть максимум уваги дітям – вони щось приховують або недоговорюють.

Рак

Не виключено, що на початку місяця ви раз у раз будете втрачати ключі, документи, гаманці і телефони. Щоб уникнути проблем з 1 по 8 вересня не беріть з собою нічого цінного. Якщо в середині місяця чоловік піднесе вам «сюрприз», який поставить під сумнів ваші багаторічні відносини, не поспішайте робити глибокодумні висновки. Подивіться на ситуацію з його точки зору. З 23 по 30 вересня можливе невелике нездужання, яке змусить вас тимчасово відмовитися від своїх планів.



Лев

У перший тиждень вересня вам стане приділяти підвищені знаки уваги людина, яка не відрізняється особливою вірністю. Незважаючи на закоханість, знайдіть в собі сили з головою зануритися в роботу. З 9 по 15 вересня можливе реорганізація фірми, в ході якої начальство позбудеться від неугодних співробітників. В кінці місяця відвідайте салон краси: зміна іміджу піде вам на користь.

Діва

З 1 по 8 вересня остерігайтеся обману і власних помилок. Пропозиції, які надійдуть в цей час, відкидайте без сумніву, вони ненадійні. З 9 по 15 число ви досягнете успіху в розгадці якоїсь таємниці, заплутаній історії. З 16 по 22 вересня – вдалий час для занять езотерикою, медитацій, прогулянок на природі. В кінці місяця зірки стануть допомагати вам в усьому, але за умови, що і ви не будете сидіти склавши руки.

Ваги

Що б не трапилося в період з 2 по 8 вересня, вважайте це перевіркою на міцність. Зрештою все владнається і до середини місяця ви знайдете колишній оптимізм і віру в себе. З 9 по 15 буде багато клопоту з літньою або хворою людиною. З 23 по 29 чекають непередбачені витрати на медицину, різного роду страховки або ремонтні роботи. В кінці місяця великий ризик посваритися з близькими. Якщо відчуєте, що пристрасті загострилися до межі, їдьте в гості до давньої подруги (друга).

Скорпіон

Настрій в перших числах вересня буде войовничим. Якщо збираєтеся впроваджувати свої ідеї, уникайте суперечок і прямого тиску – можете зіткнутися з сильною протидією. З 9 по 15 число багато представників знаку зроблять для себе несподівані відкриття. На жаль, не всі вони будуть приємними. З 16 по 22 вересня ні в якому разі не займайтеся операціями з нерухомістю. Пізніше з’ясується, що вони невигідні або, гірше того, незаконні. Останній тиждень вересня принесе вам спокій і радість.

Стрілець

Початок вересня виявиться вдалим не для всіх. Молодим представникам знака буде складніше, ніж тим, кому за сорок. Адже з 2 по 8 число вони можуть втратити хорошого друга через дріб’язкову сварку, а з 9 по 15 пустити на вітер велику суму грошей. Зрілі представники знака, навпаки, будуть радіти вдалому збігу обставин. Найбільш плідним для всіх вікових груп виявиться період з 16 по 30 вересня.

Козеріг

З 2 по 9 вересня ви самі будете ковалем свого щастя. Потребуєте нових знайомствах – вирушайте в подорож. Хочете змінити роботу – відвідаєте кадрове агентство. Єдине, що вам не можна робити в цей період, – реєструвати шлюб. Після цього відносини з коханою людиною різко зіпсуються. В середині місяця контролюйте свій настрій: він буде мінливим, як вітер. З 23 по 30 вересня не займайтеся екстремальними видами спорту і не ризикуйте.



Водолій

Все, задумане і заплановане з 2 по 8 вересня, збудеться і дасть відмінний результат. А ось з 9 по 15 число краще не братися за важливі справи – толку все одно не буде. 16 вересня не проводите на самоті, інакше самотність затягнеться. З 17 по 22 число уникайте експериментів з законодавством і нормативними документами. Будь-який відступ від правил може призвести до втрати репутації і грошей. В кінці місяця прислухайтеся до кожного слова коханої людини і пам’ятайте: найважливіше вона скаже «між іншим».

Риби

У перший день місяця не витрачайте гроші на непотрібні покупки. З 2 по 8 вересня в розмові з колегами, родичами, приятелями і сусідами не грубить, а ретельно зважуйте кожне своє слово. Інакше співрозмовник затаїть на вас образу, а то і зовсім втягне в затяжний конфлікт. З 9 по 15 число не уникнути сварки або охолодження відносин з чоловіком. З 16 по 22 число спробуйте втекти від проблем (поїхати куди-небудь). Після повернення виявиться, що складна ситуація благополучно вирішилася сама собою. В останні дні місяця не піддавайтеся на провокації знайомих, це дозволить вам уникнути багатьох неприємностей.

Recent Posts

Фарбуємо Великодні яйця у незвичний візерунок. Просто та швидко

Кожна господиня на пасхальний стіл ставить розфарбовані яйця. Якщо хочеться здивувати гостей космічними яйцями, можна…

12 часов ago

Посівний календар на травень 2024. Сприятливі дні для гарного врожаю

В травні городники мають багато роботи. В цей час закінчуються посівні, посадкові роботи та пересадка…

12 часов ago

Чому птахи летять ключем: чого саме слід повчитися у них всім людям

Зграї птахів відлітають у вирій організовано та злагоджено. Однак, не кожен знає, чому вони летять…

1 день ago

Щоб вікна блищали на Великдень, помийте їх цим дієвим засобом. І ніяких розводів

Чистити вікна – це нудна справа, яку часто відкладають на потім. Однак, відмити їх можна…

1 день ago

Чи можна садити томати після томатів. Помилки, які допускають більшість городників

Помідори не можна висаджувати на одній й тій самій ділянці протягом декількох років поспіль. Навіть,…

3 дня ago

Як правильно посіяти моркву, щоб не треба було робити прорідження. Новий спосіб

Навесні висаджують моркву. Щоб отримати великі та смачні коренеплоди, потрібно знати правила посадки цього овочу.…

3 дня ago