Categories: Притчі

Гороскоп на Жовтень, для всіх знаків Зодіаку. Дізнайтесь що вас чекає у наступному місяці.

Жовтень 2019 року виявиться насиченим на події практично для всіх знаків Зодіаку. Місяць обіцяє бути дуже активним, тому всім жителям планети доведеться пережити цілий каскад неймовірних подій. Важливо – не упустити можливості, пропоновані вам долею, і тоді є шанс потрапити в струмінь і непогано влаштуватися. Джерело

Овен

На початку жовтня великий ризик стати жертвою обманщика. Не довіряйте нікому і нічому, на будь-які пропозиції відмовляйте. В середині місяця не замикайте себе в чотирьох стінах. Відправляйтеся в спортзал, на виставку, в театр. З цього може початися ваше нове захоплення, яке в майбутньому принесе не тільки моральне, а й матеріальне задоволення. Після двадцятого вересня впритул займіться своїми професійними обов’язками, інакше вам підшукають заміну.

Телець

У перший тиждень місяця зірки радять змінити старі звички і розпрощатися з обридлими шанувальниками. Зважитеся на такий крок – все у вашому житті складеться вдало. З 10 по 20-те жовтня будьте особливо коректні в спілкуванні з друзями, колегами та близькими родичами. Глобальний конфлікт може розгорітися буквально з нічого. В останній тиждень місяця не відмовляйтеся від ділових поїздок. Вони принесуть вам удачу, допоможуть поліпшити фінансове становище і завести потрібні зв’язки.

Близнюки

З 1 по 9 жовтня в ваші двері постукає нова любов. Тому не замикайте її на сім замків і утримайтеся від зверхнього ставлення до нового залицяльника, інакше самі ж про це пошкодуєте. З 10 по 17-те сидите тихіше води, нижче трави. Ні в якому разі не форсуйте події і забудьте слово «ініціатива». Не виключено, що після 20-го числа вам доведеться багато часу проводити в ділових поїздках. Ретельно контролюйте свої дії. Будь-який невірний крок, зроблений в цей час, може зашкодити вашій репутації.



Рак

В перший тиждень жовтня вам категорично забороняється займатися грошовими питаннями. Тому не укладайте договори, не підписуйте фінансових документів, не проводьте угод з нерухомістю. Великий ризик стати жертвою шахраїв. Якщо хтось з поклонників буде наполегливо домагатися вашої уваги, не поспішайте кидатися йому на шию. В середині місяця наведіть про нового кавалера довідки, не виключено, що він зовсім не той, за кого себе видає. І тільки після 20-го приймайте рішення – зустрічатися з ним чи ні.

Лев

В перший тиждень жовтня представники протилежної статі почнуть домагатися вашої уваги з подвоєною силою. Не женіться за двома зайцями, інакше жодного не знайдете. Після 10-го не відмовляйте в допомозі родичам, які потрапили в непросту ситуацію. Добро повернеться до вас сторицею. 15-20-го в усьому дотримуйтесь букви закону. Інакше спілкування з представниками правоохоронних органів та штрафних санкцій не уникнути. Кінець місяця – відмінний час для шопінгу. Побалуйте себе.

Діва

У першій половині місяця ні в якому разі не відмовляйтеся ні від додаткового заробітку, ні від пропозиції змінити місце постійної роботи. Зайнявся новою справою, ви знайдете спосіб робити гроші буквально з повітря. Рішення, прийняті 8-15-го числа, визначать вашу подальшу долю: будьте обачні і мудрі. Проблеми, що навалилися на вас після 20-го числа, вирішуйте за допомогою Раків. Вони не тільки дадуть вам слушну пораду, але і нададуть реальну допомогу.

Ваги

1-8 жовтня тримайте ногу на педалі «гальмо» – ваші необгрунтовані ревнощі і неприкритий егоїзм здатні надовго зіпсувати вам життя. 9 і 10 – неймовірно вдалі дні, коли в усьому, за що б ви не взялися, вас буде супроводжувати удача. А ось з 11-го по 20-те, щоб заслужити визнання керівництва і прихильність колег, доведеться трудитися не покладаючи рук. Після 20-го числа уваги і турботи зажадають діти, про існування яких ви трохи забули.

Скорпіон

Незважаючи на весь оптимізм, який не раз допомагав вам в подоланні труднощів, 3-7 жовтня ви навряд чи впораєтеся з вантажем проблем, що на вас наваляться. Особливо підступним виявиться останній з цих днів. Проведіть його на самоті, не виходячи з дому навіть в магазин. А ось в період з 8 по 16 жовтня оточіть себе якомога більшою кількістю людей. Серед них обов’язково знайдеться той, хто в самому найближчому майбутньому стане для вас другом і помічником. В кінці місяця вас чекає невелика грошова премія.



Стрілець

1-7 жовтня домочадці будуть добрі і доброзичливі як ніколи. Просіть їх в ці дні про що завгодно (від покупки нових меблів до переїзду в інше місто). На все отримаєте добро. Період з 8 по 20 жовтня буде багатий на сюрпризи і приємні відкриття. Хтось зустріне нове кохання, хтось отримає довгоочікувану звістку здалеку, хтось виграє гроші в лотерею. Якщо після 20-го числа колега або родич візьметься демонструвати вам свій крутий норов, будьте до нього поблажливі.

Козеріг

Початок місяця – відмінний час для вирішення накопичених проблем. Дійте обачно і без суєти, заручившись підтримкою Риб і Тельців. 7-10-го самопочуття буде не на висоті, але, незважаючи на це, роботи по дому буде хоч відбавляй. Особливої турботи потребують діти. Чим старше вони, тим більше доведеться повозіться.11-16-го числа в особистому житті пануватимуть сум’яття і плутанина, а тому зірки радять провести останні дні періоду в гордій самоті. В кінці місяця несподівано доведеться кудись поїхати.

Водолій

1-8 жовтня як можна більше часу проводите з коханою людиною, інакше вона потрапить в неприємну історію, яка доставить вам чимало клопоту. 9 жовтня – дуже небезпечний день. Тримайте язика за зубами, не сперечайтеся ні з батьками, ні з колегами, ні з друзями. Одна безневинна фраза може стати причиною грандіозного скандалу. В середині місяця є шанс отримати неприємну звістку, але не варто робити необдуманих вчинків. Останні сім днів місяця будуть неймовірно вдалі.

Риби

3-9 жовтня остерігайтеся шахраїв і бездомних тварин. І ті й інші для вас однаково небезпечні. Після 10-го ви опинитеся в епіцентрі найнесподіваніших і неймовірних подій. Не потонути у вирі справ і емоцій вам допоможуть найближчі родичі і друзі-Овни. Протягом третього тижня місяця ви ввійдете в коло творчих людей, які зовсім недавно здавалися вам недосяжними. Використовуйте цей час для зміцнення свого авторитету і для закладки фундаменту майбутніх перемог. В кінці жовтня до вас з візитом завітають родичі.

Recent Posts

Якої погоди слід очікувати на Великдень. Цього усі так довго чекали

Після Великодня відчутно похолодає На більшій частині території України у першій половині тижня погоду визначатиме…

9 часов ago

Соковита та смачна шинка на свята. Рецепт приготування, простий та швидкий

Будь-яка господиня хоче здивувати гостей різними стравами на столі. Тому, пропонуємо приготувати апетитну шинку з…

10 часов ago

Консервація редиски: три рецепти смачної заготовки на зиму

Навесні на полицях магазинів з'являється редиска. Це овоч, який першим з'являється після зими. Однак, в…

10 часов ago

Не забудьте підгодувати виноград весною. Яке саме добриво вносити, для гарного врожаю

Виноград нерідко висаджують поряд з альтанками. Це забезпечує затінок та врожай. Однак, не всі забезпечують…

1 день ago

Білокрилка буде облітати ваш город стороною. Дієві способи позбутися шкідника

Білокрилка завдає серйозної шкоди культурам на городі. Вони висмоктують сік з рослин, через що вони…

1 день ago

Фарбуємо Великодні яйця у незвичний візерунок. Просто та швидко

Кожна господиня на пасхальний стіл ставить розфарбовані яйця. Якщо хочеться здивувати гостей космічними яйцями, можна…

2 дня ago