Categories: Молитви

Молитва перед сном, щоб подякувати за цей день.

Господи, дякую Тобі за цей день і за все, що ти послав разом з ним. В добрі і в погані дні Ти — моя непорушна скеля і я дуже вдячна за Тебе. Будь ласка, прости мені все, що я зробила свідомо і несвідомо, і чим образила Тебе або Твоїх людей. Моє єдине бажання — догоджати Тобі і служити Тобі. Я ходжу в Твоїй присутності і прошу, допоможи мені занурюватися в Тебе все глибше і слідувати за Тобою все ближче, поки не сообразуюсь з Христом.

Я також прощаю і відпускаю всіх, хто образив мене сьогодні. Я благословляю їх самих, їх роботу, їхні сім’ї і, найголовніше, їх шлях з Тобою, Господи. Будь ласка, очисти моє серце від всього, що не подобається Тобі, бо я кажу правду і сповідую гріхи мої перед тобою.

Твоє Слово каже, що Твоєму коханому ти даєш відпочинок, Господи, і я прошу зараз дати мені цієї ночі відпочинок і спокійний сон. Дух Святий, будь ласка, заспокой моє серце, бо я довіряю Тобі, і допоможи мені заспокоїти мій розум. Я прошу Тебе укласти моє тіло в ідеальну позицію, щоб приготуватися до відновлював сну. Я прошу Тебе, Господи, покривати, охороняти і захищати мої сни вночі, щоб вони були тільки від Тебе.



Сатана, я пов’язую тебе, в ім’я Ісуса, у своїх мріях і снах моїх домочадців. Ми належимо Господу Ісусу — і я закликаю кров Ісуса зараз на нас. Будь дух, що не належить Всевишньому Богу, я наказую тобі залишити мій будинок зараз же, в ім’я Ісуса. Це дім молитви, дім поклоніння, будинок, що належить дітям Божим.

Дух Святий і небесне воїнство, я запрошую вас до нас, щоб бути з нами і видалити все, що не від Бога. Будь ласка, служіть нам і захищайте нас на всіх наших шляхах цієї ночі.

Коли я відпочиваю, Господи, дай мені ідеї, покажи мені Твої плани і відкрий для мого серця все, що мені потрібно знати. Я віддаю Тобі себе як приготовлений посуд і бажаю слідувати Твоїй досконалої волі. В будь-якій області, де я несвідомо неслухняна Тобі, Господи, будь ласка, працюй з моїм серцем і очищай мене. Я готова прийняти Твою волю у всьому, щоб не пропустити Твої плани і цілі для мого життя.

Господи, Ти — дивовижний Бог, і служіння Тобі — це коштовність. Я дякую тобі за моє забезпечення, моє зцілення, моє спасіння і за те, що Ти зробив мене своєю. Ти робиш великі речі для мене, і, незалежно від обставин, я буду радіти.
В ім’я Ісуса, я молюся про це. Амінь.

Recent Posts

Як за допомогою лаврового листя, забути про неприємний запах із взуття. Беріть на замітку

З взуття може з'явитися неприємний аромат. Якщо його часто прати, воно втратить свій привабливий вигляд,…

10 часов ago

Підживлення, після використання якого виноград рясно плодоноситиме

Перша підгодівля винограду проводиться до набухання бруньок. Для цього використовують азотні добрива та не тільки.…

10 часов ago

Щоб кавуни виросли великі та солодкі, їх потрібно поливати цим розчином

Щоб плоди кавунів та динь були великими й здоровими, потрібно знати чим підживлювати розсаду. Під…

10 часов ago

Рослини, які люблять молоко. Поливайте їх ним, щоб гарно росли та давали врожай

Отримати щедрий врожай можна без використання спеціальних добрив. Наприклад, підійде молоко. Полив молоком добре підходить…

1 день ago

Чому потрібно регулярно перезавантажувати телефон, та яку користь це приносить

На роботу смартфона впливає багато чинників. Наприклад, час від часу потрібно проводити перезавантаження пристрою. Якщо…

1 день ago

Чим підживити озимий часник у травні-червні, щоб головки були великі та міцні

Щоб отримати гарний врожай часнику, потрібно знати, яке підживлення внести в травні. В цей час…

1 день ago