Categories: Молитви

Надзвичайно сильна молитва перед сном

Ось як можна молитися перед сном: Господь, дякую Тобі за цей день і за все, що ти послав разом з ним. В добрі і в погані дні Ти — моя непорушна скеля…

 

Молитва перед сном

Господи, дякую Тобі за цей день і за все, що ти послав разом з ним. В добрі і в погані дні Ти — моя непорушна скеля і я дуже вдячна за Тебе. Будь ласка, прости мені все, що я зробила свідомо і несвідомо, і чим образила Тебе або Твоїх людей. Моє єдине бажання — догоджати Тобі і служити Тобі. Я ходжу в Твоїй присутності і прошу, допоможи мені занурюватися в Тебе все глибше і слідувати за Тобою все ближче, поки не сообразуюсь з Христом, передає Ukr.Media.

Я також прощаю і відпускаю всіх, хто образив мене сьогодні. Я благословляю їх самих, їх роботу, їхні сім’ї і, найголовніше, їх шлях з Тобою, Господи. Будь ласка, очисти моє серце від всього, що не подобається Тобі, бо я кажу правду і сповідую гріхи мої перед тобою.

Твоє Слово каже, що Твоєму коханому ти даєш відпочинок, Господи, і я прошу зараз дати мені цієї ночі відпочинок і спокійний сон. Дух Святий, будь ласка, заспокой моє серце, бо я довіряю Тобі, і допоможи мені заспокоїти мій розум. Я прошу Тебе укласти моє тіло в ідеальну позицію, щоб приготуватися до відновлював сну. Я прошу Тебе, Господи, покривати, охороняти і захищати мої сни вночі, щоб вони були тільки від Тебе.

Сатана, я пов’язую тебе, в ім’я Ісуса, у своїх мріях і снах моїх домочадців. Ми належимо Господу Ісусу — і я закликаю кров Ісуса зараз на нас. Будь дух, що не належить Всевишньому Богу, я наказую тобі залишити мій будинок зараз же, в ім’я Ісуса. Це дім молитви, дім поклоніння, будинок, що належить дітям Божим.

Дух Святий і небесне воїнство, я запрошую вас до нас, щоб бути з нами і видалити все, що не від Бога. Будь ласка, служіть нам і захищайте нас на всіх наших шляхах цієї ночі.

Коли я відпочиваю, Господи, дай мені ідеї, покажи мені Твої плани і відкрий для мого серця все, що мені потрібно знати. Я віддаю Тобі себе як приготовлений посуд і бажаю слідувати Твоїй досконалої волі. В будь-якій області, де я несвідомо неслухняна Тобі, Господи, будь ласка, працюй з моїм серцем і очищай мене. Я готова прийняти Твою волю у всьому, щоб не пропустити Твої плани і цілі для мого життя.

Господи, Ти — дивовижний Бог, і служіння Тобі — це коштовність. Я дякую тобі за моє забезпечення, моє зцілення, моє спасіння і за те, що Ти зробив мене своєю. Ти робиш великі речі для мене, і, незалежно від обставин, я буду радіти.

В ім’я Ісуса, я молюся про це. Амінь.


7 віршів з Біблії, які допоможуть вам заснути

1. Матвія 6:34

«Отож, не журіться про завтрашній день, бо завтрашній сам буде піклуватися про своє: досить для кожного дня своєї турботи.»

2. Псалом 4:8

«Спокійно я лягаю і сплю, бо Ти, Господи, єдиний даєш мені жити в безпеці.»

3. Приповісті 3:24

«Коли ляжеш спати, — не будеш боятися; і коли заснеш, — то буде приємний твій сон.»

4. Псалом 3:6

«Я лягаю, і сплю, і встаю, бо Господь захищає мене.»

5. Псалом 120:1-4

“Зводжу очі мої на гори, звідки прийде моя допомога.
Допомога моя від Господа, що вчинив небо й землю.
Не дасть Він захитатися нозі твоїй, не воздремлет зберігає тебе;
не дрімає й не спить сторож ізраїлів.»

6. Матвія 11:28-29

«Прийдіть до Мене всі струджені і обтяжені, і Я заспокою вас; візьміть ярмо Моє на себе і навчіться від Мене, бо Я лагідний і смиренний серцем, і знайдете спокій душам вашим.»

7. Псалом 126:2

«Даремно встаєте ви рано, пізно просиджуєте, їсте хліб сумі, тоді як коханому Своєму Він дає сон.»

Recent Posts

Не забудьте підгодувати виноград весною. Яке саме добриво вносити, для гарного врожаю

Виноград нерідко висаджують поряд з альтанками. Це забезпечує затінок та врожай. Однак, не всі забезпечують…

9 часов ago

Білокрилка буде облітати ваш город стороною. Дієві способи позбутися шкідника

Білокрилка завдає серйозної шкоди культурам на городі. Вони висмоктують сік з рослин, через що вони…

11 часов ago

Фарбуємо Великодні яйця у незвичний візерунок. Просто та швидко

Кожна господиня на пасхальний стіл ставить розфарбовані яйця. Якщо хочеться здивувати гостей космічними яйцями, можна…

1 день ago

Посівний календар на травень 2024. Сприятливі дні для гарного врожаю

В травні городники мають багато роботи. В цей час закінчуються посівні, посадкові роботи та пересадка…

1 день ago

Чому птахи летять ключем: чого саме слід повчитися у них всім людям

Зграї птахів відлітають у вирій організовано та злагоджено. Однак, не кожен знає, чому вони летять…

2 дня ago

Щоб вікна блищали на Великдень, помийте їх цим дієвим засобом. І ніяких розводів

Чистити вікна – це нудна справа, яку часто відкладають на потім. Однак, відмити їх можна…

2 дня ago