Categories: Секрети

Найсильніші обереги для дому від сімейних негараздів. Ви маєте їх знати

Намагайтеся зберігати вдома ауру любові та взаєморозуміння, адже рідні стіни — це священне місце.

Обереги дуже важливі для будь-якої сім’ї. Кожній квартирі або будинку потрібен захист від недоброзичливців, який допоможуть організувати особливі предмети, інформує Ukr.Media.

Світ пронизують енергетичні хвилі, які є всюди. Позитивні хвилі формуються в певних місцях, а весь інший простір наповнений нейтральними або негативними хвилями. Існують певні предмети, які допомагають або притягати позитив, або відштовхувати негативні потоки. Це допомагає боротися з негативними енергетичними впливами, а також не допускати появи негараздів у всіх сферах життя.

Підкова

Це особливий магічний предмет, який вбирав у себе довгі роки силу природи. Мова йде про знайдену підкову, яка володіє максимальною силою. Слабшою буде підкова, зроблена в наші дні, тому що у неї не було часу насититися міццю енергетичних потоків природи.

Цей предмет з давнини вважався ознакою багатства і успіху. Підкова може бути використана як талісман удачі і як оберіг. Щоб вберегти родину від злих людей, сварок і неприємностей, потрібно повісити підкову прямо над вхідними дверима кінцями вгору. Це обов’язкова умова. Вважається, що саме таке положення гарантує вам, вашій сім’ї і дому захист від недобрих думок інших людей.

Слов’янські обереги

Часник. Захисні властивості часнику відомі людям з фільмів про вампірів. В дійсності ж він захищає від енергетичних вампірів. Якщо до вас додому приходить малознайома або не дуже приємна людина, покладіть на стіл пару-трійку зубків часнику. Він нейтралізує негативний настрій вашого ворога або недоброзичливця. Наявність часнику в будинку захищає сім’ю від проблем ззовні.

Віник. Віник обов’язково повинен бути в кожному домі. На Русі здавна вважалося, що він допомагає уникати сварок і непорозумінь в сім’ї. Вважається, що краще віник не викидати, якщо йому немає на заміну нового. Прикмети кажуть, що віник захищає сім’ю від розпаду і внутрішніх негараздів.

Ікони. Православні ікони захищають мешканців будинку від сварок, а сам будинок — від псування, пожежі, негоди, вітру. Найкраща ікона-захисниця — це образ Казанської Божої Матері.

Клубок ниток. Вовняні нитки — стародавній слов’янський оберіг, який володіє досить цікавими властивостями. Він здатний налагоджувати гармонію в житті закоханих, а також допомагає дітям і батькам знаходити спільну мову.

Сушений лавровий лист. Це захисник любові і родинних зв’язків. Він допомагає налагоджувати гармонію і запобігати сварки в будинку. Найкраще його класти на стіл на кухні, але можна покласти листочок в спальні у дітей, щоб вони перестали сваритися. Також можна покласти його у себе в спальні для налагодження відносин з другою половинкою.

Рослини-обереги

Кактус. Кактуси — це найсильніші захисники домашньої енергетики. Вони завжди ставляться біля вікна, тому що їх захист блокує потрапляння будь-яких негативних хвиль. Крім негативу, кактуси можуть затримувати циркуляцію будь-яких енергетичних хвиль, тому їх не можна ставити на столах в приміщенні. Вони краще працюють, коли вид з вікна не найприємніший — все найгірше залишиться за межами приміщення.

Плющ. Плющ захищає будинок від злих людей і пристріту. Експерти рекомендують рослину розташовувати ближче до вхідних дверей по боках від виходу. Як тільки хтось захоче увійти у ваше житло з недобрими намірами, у нього відразу відпаде бажання робити це.

Олеандр. Ця рослина-оберіг популярна на заході. Там його використовують для захисту від псування і пристріту. Його ставлять не тільки в будинках, але і за їх межами. Потрібно розташовувати якомога ближче до вхідних дверей. Це прекрасний природний енергетичний фільтр, який працює як годинник — безперебійно і постійно.



Обереги фен-шуй

Червона стрічка навпроти дверей. Варто повісити червону стрічку навпроти входу в будинок або квартиру. Навіть якщо перед дверима багато простору, ця стрічка на протилежній стіні змушує негативну ауру відступати, зберігаючи сім’ю від пристріту.

Фігурка слона. Цей талісман-оберіг допомагає зберігати людям гарний настрій. Це оберіг для дітей, для вагітних матерів. Слон відповідає також за позитивні відносини між батьками і дітьми. Слону місце на кухні або в спальні.

Фігурка дракона. Дракон проганяє злих людей. Його краще ставити біля вхідних дверей, бажано праворуч, якщо дивитися на неї зсередини. Дракон не дозволить в будинок прослизнути негативним потокам.

Зображення вогню. Це хороший оберіг від недобрих думок, ворогів і розбрату в сім’ї. Вішати таку картину краще теж в передпокої, адже саме звідти починається взаємодія з навколишнім світом.

Тварини-обереги

Кішка. Кішки чорного кольору захищають від пристріту і проклять. Білі кішки — оберіг від самотності і сімейних чвар. Руді дають захист від природних небезпек.

Собака. Собаки з давнину вважалися кращими захисниками від нечистої сили, від будь-якого зла. Самі по собі ці тварини дуже соціальні, тому з ними в будинку буде більше добра і позитивних емоцій.

Від енергетичних проблем захищає також звичайне прибирання. Намагайтеся наводити порядок в будинку частіше, щоб не провокувати появу нових проблем і позбавлятися від старих. Намагайтеся зберігати вдома ауру любові та взаєморозуміння, адже рідні стіни — це священне місце.

Recent Posts

Як за допомогою лаврового листя, забути про неприємний запах із взуття. Беріть на замітку

З взуття може з'явитися неприємний аромат. Якщо його часто прати, воно втратить свій привабливий вигляд,…

11 часов ago

Підживлення, після використання якого виноград рясно плодоноситиме

Перша підгодівля винограду проводиться до набухання бруньок. Для цього використовують азотні добрива та не тільки.…

11 часов ago

Щоб кавуни виросли великі та солодкі, їх потрібно поливати цим розчином

Щоб плоди кавунів та динь були великими й здоровими, потрібно знати чим підживлювати розсаду. Під…

12 часов ago

Рослини, які люблять молоко. Поливайте їх ним, щоб гарно росли та давали врожай

Отримати щедрий врожай можна без використання спеціальних добрив. Наприклад, підійде молоко. Полив молоком добре підходить…

1 день ago

Чому потрібно регулярно перезавантажувати телефон, та яку користь це приносить

На роботу смартфона впливає багато чинників. Наприклад, час від часу потрібно проводити перезавантаження пристрою. Якщо…

1 день ago

Чим підживити озимий часник у травні-червні, щоб головки були великі та міцні

Щоб отримати гарний врожай часнику, потрібно знати, яке підживлення внести в травні. В цей час…

1 день ago