Categories: Цікаве

Погода в останні дні липня різко зміниться. Синоптики дали детальний прогноз

В останній тиждень липня в Україні очікуються дощі, місцями з грозами, а спека періодично буде тільки на сході та півдні країни.

В останній тиждень липня в Україні очікуються дощі, місцями сильні та з грозами. В середині тижня на півдні і сході повітря прогріється до +30°…+33°, однак до кінця місяця спека спаде, а частину країни накриє похмура і дощова погода.

Про це свідчать дані Погода УНІАН.

Так, останній тиждень липня в Україні почнеться з досить похмуро погоди, лише на крайньому заході та сході очікується Сонце. У Полтавській і Сумській області пройдуть зливи. У більшості областей буде комфортна температура в межах +24°…+28°, на північному сході, а також у Дніпрі очікується +22°…+24° і лише місцями на півдні та сході повітря прогріється до +29°…+31°.

У вівторок, 26 липня, опади, місцями сильні та з грозами, торкнуться деяких центральних, Луганської, Донецької та Запорізької областей, а також Криму. Найтепліше в цей день буде на заході країни, де повітря прогріється до +28°…+32°, а на півночі України буде прохолодніше за все, +23°…+26°.

У середу, 27 липня, сильні дощі очікуються на заході України. Опади принесуть і похолодання, тут температура знизиться до комфортних +24°…+26°.  Трохи тепліше, до + 28°, буде в північних областях, де також місцями покапають невеликі дощі. Схід України також накриють невеликі дощі, тут буде до + 29°. У центральних областях очікується від +26° до +31°, а на півдні України буде найспекотніше — до +28°…+32°.




У середині тижня, 28 липня, в Україні стане трохи тепліше. На північному заході, північному сході та місцями в центрі покапають невеликі дощі з грозами. У більшості центральних областей, а також на півдні та сході України температура підніметься до +30°…+33°. На решті території температура повітря буде більш комфортною.

У п’ятницю, 29 липня, в Україні очікується найспекотніший день тижня. У північних областях повітря прогріється до +25°…+28°, на заході буде +27°…+29°, у центральних областях повітря прогріється до +30°, а на півдні та сході стовпчики термометрів покажуть +30°…+34°.

В останні дні липня погода в Україні зміниться: із заходу почнуть заходити дощі й похолодання. Так, 31 липня в більшості західних областях температура знизиться до +22°…+ 24°, буде похмуро і дощитиме. Трохи тепліше, проте також похмуро буде на півночі України.




На Лівобережжі та в центральних областях очікується суха погода, проте спеки вже не буде, лише на півдні стовпчики термометрів покажуть +30°…+32°, на решті ж території очікується від +25° до +29°.

Recent Posts

Чим очистити ручки плити від липкого жиру. Простий засіб, який легко впорається з цим

Ручки ну плиті швидко забруднюються. Не вся хімія здатна впоратись з ситуацією. Однак, це можна…

13 часов ago

Сприятливі дні у травні для посадки помідорів. Швидко ростуть та дають гарний врожай

Всі садівники знають, що фази Місяця мають безпосередній вплив на якість та кількість врожаю. Для…

13 часов ago

Не «Пасха» і не «куліч»: як правильно говорити українською. Беріть на замітку

Вже скоро буде свято Великодня. Оскільки українці відмовилися від використання мови країни-агресора, слід знати, як…

16 часов ago

Слимаки самі лізуть на цей запах. Швидкий та дієвий спосіб позбутися шкідника

Дачники, обов'язково, приймають заходів проти шкідників, бо вони завдають сильної шкоди культурам. Найпростіший варіант -…

2 дня ago

Для чого у яблуню вбивати старий цвях, та як правильно це робити

Садівники нерідко вирощують яблуні на своїх ділянках. Однак, цей процес вимагає терпіння, щоб отримати соковиті…

2 дня ago

Чому у полуниці чорніє цвіт, та що робити, щоб не залишитись без врожаю

Іноді на полуниці можуть чорніти квіти. Не кожен городник знає, чому це відбувається. Почорніння та…

2 дня ago