Categories: Молитви

Розвивайте свою віру. Це важливо!

«Хто вірує в Сина – живе , життям вічним» (Йоана 3:36)

Якщо ви бажаєте жити для слави Бога, вам потрібно змінити свої пріоритети, розклад, стосунки і багато іншого.
Але перш за все ви повинні запросити Господа в кожну сферу вашого життя. Ваше серце схоже на будинок із багатьма кімнатами. У вас є спальня. У вас є кухня. У вас є вітальня. У вас є кабінет. Всі ці кімнати — різні сфери вашого життя.
Якщо будь-яка з цих кімнат заповнена неспокоєм і страхом, то це місцем, куди ви не запросили Ісуса. Наприклад, ви не запросили Ісуса в кімнату відносин. Або ви не запросили Його в кімнату фінансів. Або, може, ви не запросили Його в спальню або робочий кабінет.

Якщо ви в якійсь кімнаті відчуваєте занепокоєння, це означає, що Ісус не знаходиться в тій кімнаті, тому що, коли Ісус входить в кімнату, то наповнює її світлом. Тож ваші турботи і ваші страхи свідчать про ті частини вашого життя, які не є під контролем Христа.

Це важливо, тому що Ісус говорить, що ви повинні запросити Його в своє життя — в кімнати вашого серця, щоб побачити життя таким, як воно є насправді, щоб побачити Царство Боже: «Хто вірує в Сина – живе , життям вічним» (Йоана 3:36). Щоб слідувати за Христом, ми повинні вирішити, чи будемо жити для себе чи для Бога.
Можливо, ви сумніваєтеся, чи знайдуться у вас сили жити для Бога. Але це лише ще одна річ, про яку не варто хвилюватися. Бог дасть вам все, чого ви потребуєте, якщо ви просто виберете жити для Нього.

У Біблії сказано: «Бо його Божа сила дала нам усе до життя та побожности, завдяки спізнанню того, хто нас покликав своєю славою та силою!» (2 Петра 1: 3).

Повірте, що саме зараз — час для вирішення цієї проблеми. Повірте, що ви були створені для вічності. Повірте, що незалежно від того, що ви зробили, Бог хоче пробачити вас.

Прийміть Ісуса в своє життя як вашого Господа і Спасителя. Прийміть Його прощення своїх гріхів. Прийміть Його Дух, який дасть вам силу дивитися очима віри і виконати ваше життєве призначення. Біблія говорить: «Хто вірує в Сина – живе , життям вічним» (Йоана 3:36).

Схиліть голову і тихо прошепотіти слова молитви, яка змінить вас: «Ісусе, я вірю в Тебе і приймаю Тебе».



Молитва:

«Дорогий Господи, я боюся та все ж хочу дізнатися Тебе. Я не розумію всього, але дякую Тобі за Твою любов до мене. Я дякую Тобі за те, що Ти був зі мною, навіть коли я не усвідомлював цього. Я дякую Тобі за те, що Ти послав Ісуса не щоб засудити мене, але щоб врятувати.
Я визнаю, що не усвідомлював, що мені потрібен Спаситель, але сьогодні я хочу прийняти дар Твого Сина. Я зізнаюся, що грішив, роблячи те, що суперечило Твоїм законам. Дякую Тобі за те, що ти послав Ісуса, щоб Він врятував мене від моїх гріхів. Я знаю, що Він помер за мене, і що Його кров очищає мене від моїх гріхів. Прошу, вбережи мене від скорбот і помилок. Прошу, наповнив мене Своєю любов’ю. Навчи любити Тебе і довіряти Тобі. Амінь ».

Переклад і адаптація Наталії ПАВЛИШИН

Джерело: ДивенСвіт

Recent Posts

Фарбуємо Великодні яйця у незвичний візерунок. Просто та швидко

Кожна господиня на пасхальний стіл ставить розфарбовані яйця. Якщо хочеться здивувати гостей космічними яйцями, можна…

20 часов ago

Посівний календар на травень 2024. Сприятливі дні для гарного врожаю

В травні городники мають багато роботи. В цей час закінчуються посівні, посадкові роботи та пересадка…

20 часов ago

Чому птахи летять ключем: чого саме слід повчитися у них всім людям

Зграї птахів відлітають у вирій організовано та злагоджено. Однак, не кожен знає, чому вони летять…

2 дня ago

Щоб вікна блищали на Великдень, помийте їх цим дієвим засобом. І ніяких розводів

Чистити вікна – це нудна справа, яку часто відкладають на потім. Однак, відмити їх можна…

2 дня ago

Чи можна садити томати після томатів. Помилки, які допускають більшість городників

Помідори не можна висаджувати на одній й тій самій ділянці протягом декількох років поспіль. Навіть,…

3 дня ago

Як правильно посіяти моркву, щоб не треба було робити прорідження. Новий спосіб

Навесні висаджують моркву. Щоб отримати великі та смачні коренеплоди, потрібно знати правила посадки цього овочу.…

3 дня ago