Categories: Секрети

Що означають кольори троянд?

Кожна квітка має своє значення і правильно скомпонований букет здатний відобразити глибоку чуттєву симфонію.

Найпрекраснішою вважають мову квітів, адже за допомогою певного кольору можна висловити все те, що думаєш і відчуваєш нічого не кажучи, а це буває дуже важливо.

Троянди завжди були, є, будуть непереможним лідером серед всіх квітів. Крім красивих і шикарних якостей, вони ж самодостатні й універсальні. Серед беззаперечних переваг троянди також є і те, що вона є безпрограшним варіантом, адже це улюблена квітка фактично будь-якої жінки, інформує Ukr.Media.

Білий колір

Білі квіти ототожнюють символ досконалості, невинності і чистоти. Такий букет розповість про красу людини, для якої призначений букет. Пелюстки троянд прирівнюють до невинної чистоти і бездоганності всього створеного природою-матінкою. Власне, тому на свято єднання двох сердець підносять білі троянди, що говорить про щиру, піднесену, чисту і віддану любов.

Червоний колір

Червоні представляють всепоглинаючу, чуттєву і земну пристрасть. Взагалі кожен букет відображає якусь ступінь любові, захоплення чи вдячності, але червоні троянди красномовніше всіх скажуть про любов і пристрасть. Тому червону троянду вважають царицею даного типу кольорів. Захоплення, пристрасть, бажання — це те про що розповість червона троянда.

Компонування троянд червоного і білого кольору являє гармонію почуттів, поєднання земної і небесної любові.

Бордовий колір

Бордовий колір — варіацією червоного. Він розкаже про захоплення, гаряче кохання з першого погляду і пристрасні почуття. «Ви не уявляєте, до чого ж Ви прекрасні» — значення на мові квітів букету бордових троянд. Що досить дивно, але вони не позначають довгих і міцних почуттів.

Рожевий колір

Рожеві передають тонкі емоції, такі як ніжність, вишуканість і елегантність. Вони мають досить багату палітру.

Про симпатії, особливо, маючи нерозкритий бутон, повідає троянда ніжно-рожевого кольору. Рожевий колір, на відміну від червоного, передає зародження почуттів, готовність до відносин і намір розвивати їх у подальшому.

Жовтий колір

Жовті висловлюють визнання, повагу, дружбу, турботу. Найкраще поєднувати їх з іншими квітами троянд. Як символ цінності досягнення успіхів і щирих побажань, подарувати букет з ними краще імениннику, або винуватцеві якогось торжества.

Одночасно, жовті троянди заведено дарувати як знак примирення після сварки, подібний букет говорить: «Потрібно забути образи і почати все заново!».



Фіолетовий колір

Уособлюють несподівані почуття, зачарованість людиною і скороминущу пристрасть. Але тут не йдеться про постійні і давні почуття, хоча це теж почуття, і тільки Купідон може знати на що вони здатні перетворитися. Фіолетові троянди аналогічно бордовим частіше підносять до дня Святого Валентина.

Помаранчевий колір

Помаранчеві квітки інтерпретують гарячі почуття, найкращі побажання і захват. Сказати «Любов п’янить мене» здатний букет з помаранчевими трояндами. Подібні квіти символізують не лише ніжні почуття, але також захоплення і гордість ними.

Персиковий колір

Персикові рослини — символ радості від зустрічі, подяки і скромності. Букети з персиковими трояндами належить підносити після успішного завершення спільних справ. Такими квітами також прийнято прикрашати урочистий стіл.

Recent Posts

Не забудьте підгодувати виноград весною. Яке саме добриво вносити, для гарного врожаю

Виноград нерідко висаджують поряд з альтанками. Це забезпечує затінок та врожай. Однак, не всі забезпечують…

6 минут ago

Білокрилка буде облітати ваш город стороною. Дієві способи позбутися шкідника

Білокрилка завдає серйозної шкоди культурам на городі. Вони висмоктують сік з рослин, через що вони…

2 часа ago

Фарбуємо Великодні яйця у незвичний візерунок. Просто та швидко

Кожна господиня на пасхальний стіл ставить розфарбовані яйця. Якщо хочеться здивувати гостей космічними яйцями, можна…

1 день ago

Посівний календар на травень 2024. Сприятливі дні для гарного врожаю

В травні городники мають багато роботи. В цей час закінчуються посівні, посадкові роботи та пересадка…

1 день ago

Чому птахи летять ключем: чого саме слід повчитися у них всім людям

Зграї птахів відлітають у вирій організовано та злагоджено. Однак, не кожен знає, чому вони летять…

2 дня ago

Щоб вікна блищали на Великдень, помийте їх цим дієвим засобом. І ніяких розводів

Чистити вікна – це нудна справа, яку часто відкладають на потім. Однак, відмити їх можна…

2 дня ago