Categories: Молитви

Три дієві молитви від негараздів у родині, від сварок та непорозумінь.

Щоб скоріше розв’язати конфлікти та запобігти сваркам у родині кожен вечір обов’язково потрібно молитися про те, щоб в родині все налагодилося. Аби мати Божу опіку над родиною, читають молитви різним святим, які є захисниками родинного вогнища. Щира та душевна молитва може не тільки позбавити від сварок, але і зміцнити духовні взаємовідношення чоловіка та дружини.

Молитва від сварок в сім’ї читають перед образом:

Пресвятої Богоматері;

Архангела Варахіїла;

Ксенії Петербурзької;

Апостола Іоанна Богослова;

Чудотворним образом Божої матері «Пом’якшення злих сердець»;

Святцю Архангелу Рафаїлу.

Щоб молитва мала найсильніший ефект, дуже важливо відвідати храм разом з чоловіком, нареченим, та з усією вірою та надією прочитати молитви на щасливе та світле майбутнє для вашої родини.

Молитва від сварок.

Звернення до архангела Варахіїла:

«О великий архистратиже Божий архангела Варахіїле! Майбутніх Престолу Божого і оттолі приносячи благословення Божого в домівки вірних рабів Божих, випроси у Господа Бога милосердя і благословення на доми наша, хай благословить Господь Бог нас і помножить достаток плодів земних, і подасть нам здоров’я і спасіння, в усьому добру вирішення, і на ворогів перемогу й подолання, і збереже нас на многії літа, завжди. Нині і присно і на віки віків. Амінь».

Звернення до Богородиці:

«Владичице Преблагословенна, візьми під свій покрив сім’ю мою. Всели в серця чоловіка мого і чад наших світ, любов і безпрекослів’я всьому доброму; не допусти нікого з сім’ї моєї до розлуки і тяжкого розставання, до передчасної і раптової смерті без покаяння. А наш будинок і всіх нас, що живуть у ньому, збережи від вогненного запалу, крадійського нападу, всякого злого зла, різного остраху та диявольської мари. Та й ми купно і окремо, явно і потаємно будемо прославляти ім’я Твоє святе завжди, нині і присно, і на віки віків. Пресвята Богородице, спаси нас! Амінь».

Звернення до Ксенії Петербурзької:

«О, препростая чином житія свого, бездомна на землі, спадкоємиця ж обителей Отця Небесного, блаженна мандрівниця Ксенія! Як раніше до надгробка твого недужих і скорбних припадавши і аби втіхи виконуєми, сице нині і ми, обуреваемии тлетворными обставинами, до тебе прибегающе, з надією просимо: помолися, добра небошественнице, щоб исправилися стопи наша по словеси Господню до виконання заповідей Його, і та скасується богоборное безбожництво, полонивше град твій і твою країну, привергающее нас многогрішних в смертне братоненавидение, горде самовозбешение і хульное відчай.

О, блаженнійша Христа заради, присоромивша премудрість віку цього, випроси у Творця і Подавця усіляких благ дарувати нам смирення, лагідності і любове в скарб нашого серця, віри у зміцнення молитви, надії в покаянні, фортеці в непростому житії, милосердного зцілення душі і тіла нашого, цнотливості у шлюбі і благопопечения про ближніх і щирих своїх, всього житія нашого оновлення очищення та покаяння, яко да всехвально воспевающе пам’ять твою, прославимо, в тобі чудодійного, Отця і Сина і Святого Духа, Тройцю Єдиносущну і Нероздільну на віки віків. Амінь».

Бережи Вас Господь!

Recent Posts

Священники розповіли, що робити зі шкаралупою освячених на Великдень яєць

Як правильно утилізувати речі з православною символікою. 5 травня православні християни святкують Великдень. Багато хто…

13 часов ago

Чому потрібно засипати в пральну машинку лимонну кислоту, та яку користь це приносить. Поради сантехніка

Лимонна кислота допомагає вирішити серйозні проблеми, що можуть виникнути в пральній машині. Видаляти накип потрібно…

15 часов ago

Як відлякати вуличних котів від свого дому. 9 дієвих способів

Деякі способи допоможуть відлякати вуличних котів без шкоди для їх здоров'я та життя. Коти не…

15 часов ago

Терміни та правила посадки кабачків. Не будете знати куди подіти врожай

Кабачки невибагливі в догляді, але їх вирощування має певні нюанси. По-перше, їх слід своєчасно посіяти.…

2 дня ago

Три дієві способи відмити пожовтілий підвіконник. І не треба ніякої хімії

Пластикові підвіконня мити нескладно та вони довго залишаються чистими. Однак, з часом підвіконня жовтіють від…

2 дня ago

Головні правила застосування нітроамофоски в саду та на городі. Врожай буде кращим ніж у сусіда

Щоб плодові дерева давали гарний врожай, а квіти пишно цвіли, потрібно підживлювати культури нітроамофоскою. Добриво…

2 дня ago