Categories: Цікаве

Яка Ікона вас захищає

Із давніх давен, наші предки молилися до святих ікон в надії захистити дітей, отримати довгоочікуване зцілення, чи зберегти вдома мир та добробут. Та нажаль, в часи соціалізму було майже знищено українську самобутність, релігійність була замінена на ідеологію а наше релігійне історичне коріння «вирубане» сокирою атеїзму та невіри. І не зважаючи на це, наша нація змогла зберегти саме головне, що є у людини — ВІРУ, віру в Госпда нашого Ісуса Христа, у Матінку Божу, Ангелів, які допомагають кожній людині, яка звертається з щирою молитвою.

Так які ж ікони мають бути саме у вас вдома? До кого перш за все треба звертатися з молитвою?

Помандрувавши просторами інтернету ми знайшли для вас інформацію про ті ікони, які підходять вам по даті вашого народження.

Ваш ангел — охоронець і ікона — заступниця за датою народження:

Людей, які народилися з 21-го січня по 20-те лютого беруть під свій захист святі Афанасій і Кирило, а з молитвою найкраще звертатися до ікони Божої Матері «Володимирська» і «Неопалима Купина».

А людей, які народилися з 22-го грудня по 20-те січня, захищає ікона Божої Матері «Державна», і ангели-охоронці: святий Сильвестр і преподобний Серафим Саровський.

Народжених з 21-го січня по 20-те лютого беруть під своє Ангельське крило святі Афанасій і Кирило, а захищають їх ікони Божої Матері «Володимирська» і «Неопалима Купина».

У християн народжених з 21-го лютого по 20-те березня заступницею перед Господом нашим — Ікона Іверської Божої Матері. А їх охоронці — святий Алексій і Мілентій Антіохський.

Якщо ви народжені з 21-го березня по 20-те квітня неодмінно благайте про захист у ікони Казанської Божої Матері, і у охоронителів — святих Софронія та Інокентія Іркутських, а ще у Георгія Сповідника.

Тих, хто народився 21-го квітня по 20-те травня захищають ікони — «Споручниця грішних» та Іверської Божої Матері А святі Стефан і Тамара, а також апостол Іоанн Богосолов беруть їх під своє Ангельське крило



Якщо ж день народження у вас з 21-го травня по 21-ше червня то неодмінно звертайтеся з молитвою до ікони Богоматері «Стягнення загиблих», а також «Неопалима Купина» та «Володимирська». Ангели-охоронителі — святі Олексій Московський і Костянтин.

Всі, хто народжений з 22-го червня по 22-ге липня можуть просити заступництва у ікони «Всіх скорботних радість» та Казанської Божої Матері. А святий Кирило — їх невідступний ангел охоронець.

Для народжених з 23-го липня по 23-тє серпня є своя заступниця — ікона «Покров Пресвятої Богородиці. А охороняють їх Святий Миколай Угодник і Ілля-пророк.

Християнам народженим із 24 -го серпня по 23-тє вересня неодмінно треба благати про захист у ікон «Неопалима Купина» і «Страсна». Ангели-охоронителі у них — святі Олександр, Іван та Павло.

Для тих, чий день народження випадає з 24 вересня по 23 жовтня слід просити прихисту у ікон Почаївської Божої Матері «Неопалима купина» та «Воздвиження Хреста Господнього». Їх незмінний Ангел -охоронець —  святий Сергій Радонезький.

Пресвяті ікони Божої Матері «Скоропослушниця» і «Єрусалимська», мають найбільшу силу для народжених з 24 жовтня по 22 листопала. А охоронцем у цих людей святий Павло.

Найкраще благати про допомогу та заступництво у ікон Божої Матері «Тихвинська» і «Знамення», тим, чий день народження випадає з 23-го листопада по 21-ше грудня а святі Миколай Угодник та Варвара є їхніми незмінними ангелами-охоронителями.

Recent Posts

Не забудьте підгодувати виноград весною. Яке саме добриво вносити, для гарного врожаю

Виноград нерідко висаджують поряд з альтанками. Це забезпечує затінок та врожай. Однак, не всі забезпечують…

19 часов ago

Білокрилка буде облітати ваш город стороною. Дієві способи позбутися шкідника

Білокрилка завдає серйозної шкоди культурам на городі. Вони висмоктують сік з рослин, через що вони…

22 часа ago

Фарбуємо Великодні яйця у незвичний візерунок. Просто та швидко

Кожна господиня на пасхальний стіл ставить розфарбовані яйця. Якщо хочеться здивувати гостей космічними яйцями, можна…

2 дня ago

Посівний календар на травень 2024. Сприятливі дні для гарного врожаю

В травні городники мають багато роботи. В цей час закінчуються посівні, посадкові роботи та пересадка…

2 дня ago

Чому птахи летять ключем: чого саме слід повчитися у них всім людям

Зграї птахів відлітають у вирій організовано та злагоджено. Однак, не кожен знає, чому вони летять…

3 дня ago

Щоб вікна блищали на Великдень, помийте їх цим дієвим засобом. І ніяких розводів

Чистити вікна – це нудна справа, яку часто відкладають на потім. Однак, відмити їх можна…

3 дня ago