Categories: Притчі

Жіночий Гороскоп на 25 березня для всіх знаків Зодіаку

Овен

Новий тиждень почнеться для Овнів, особливо березневих, з душевного підйому. Успіх найімовірніший у сфері, далекій від офіційної і звичної: закордоном, поза ієрархій і заборон. Якщо ви вільні, краще вибрати творчий вектор уваги, пошукати покровителя або орієнтир для духовного розвитку. Якщо ви працюєте в системі, можна знайти оригінальне хобі, що допомагає особистісному зростанню і самовираженню, інформує Ukr.Media.

Телець

Тельцям день подарує натхнення у сфері, не пов’язаній безпосередньо з основною сферою їх інтересів. Несподівана удача може випасти вам в справах, пов’язаних з навчанням, розвитком, зарубіжними зв’язками, подорожами, великими ризиками. Можна зустріти покровителя, союзника по авантюрі або в останній момент раптово отримати в складній справі допомогу небес, що межує з дивом. Рутиною сьогодні краще не займатися.

Близнюки

Сьогодні Близнюкам доведеться поступитися владі з більш впливовою силою. Наприклад, тому, чий авторитет вище. Якщо це друг або людина, благородно грає за правилами, ви опинитеся у виграші, так як отримаєте щедрого партнера-лідера, наставника або захисника. Якщо є сумніви в чужій чесності, варто бути насторожі. Корисно проявити повагу до прийнятих в навколишньому середовищі переконань і традицій.

Рак

Для Раків тиждень може початися зі зростання інтересу до роботи, але і збільшення її об’єму. Не варто відмовлятися від цікавого завдання: не виключено, що це сходинка до вашого кар’єрного зростання або до вигідної престижної дружби з вищестоящою особою. Якщо мова йде про здоров’я, намітиться перспектива лікування, важлива особистість лікаря. Увагу може привернути домашня тварина, що володіє особливими перевагами.

Лев

День дарує Левам щасливе осяяння, прилив натхнення і віри в себе. Наприклад, в свою місію батьків, шанс любові, удачі чи духовного зростання. Актори можуть отримати роль. Леви, які не настільки впевнені в своїх талантах, знайдуть зразок ідеального вчителя, партнера, покровителя, друга або уточнять у своїй свідомості його образ. Варто пам’ятати, що навіть у ідеалу є недоліки, слабкості і «скелети в шафі».

Діва

Сьогодні увага Дів зміщується на їх фізичний будинок або місця, де вони хотіли б жити. Можливо, вас зацікавить інше середовище проживання: спільнота, сім’я, місто або навіть країна. Також, сьогодні в зоні уваги авторитет батьків і старших, мають значення пануючі у близькій вам сфері переконання, традиції, моральні норми. Може намітитися позитивне зрушення: поліпшення житлових умов, прийом важливого гостя.



Терези

Терезам зірки радять не пропускати вдалий момент, якщо є бажання налагодити і прояснити відносини. Не варто зволікати з оригінальним жестом, який яскраво демонструє ваші справжні наміри, особливо, якщо вони благородні. Сьогодні можна дати ефектну рекламу, знайти друга, вивести звичний союз на новий багатообіцяючий рівень. З вами будуть щирі. Важлива особиста присутність поруч з потрібною людиною.

Скорпіон

Сьогодні успіхи Скорпіонів моментально зростають від щирої зацікавленості у виконуваній справі і готовності служити ідеї. При цьому мова зовсім не йде про повну безкорисливість і необхідність суворих жертв. Навпаки, за захопленість, відкритість і самовідданість ви будете щедро винагороджені. Плата може прийти у формі матеріального або морального бонусу, наприклад, гарячої подяки.

Стрілець

Для Стрільців це щасливий день, пов’язаний з енергетичним підживленням, духовним зростанням, творчим успіхом, відновленням особистого авторитету та іншими приємними бонусами. В останній момент можливий виграш або любовний успіх. У відповідь на дарунки долі вам варто проявити щедрість і благородство. Важливіше, ніж зірвати куш — позиціонувати себе як особистість, отримати визнання своїх талантів і заслуг.

Козеріг

Цей день допоможе Козерогам сповнитися натхненням морально, але не гарантує зрушень в конкретних практичних справах. Краще використовувати цю добу для пошуків натхнення і прикладу для наслідування, зіткнення з приваблюючим вас духовним ідеалом, знайомства з цікавим світоглядом, проектом або місією. Можливий душевний підйом у зв’язку з домашніми нововведеннями або загальним соціально-політичним фоном.

Водолій

Сьогодні Водоліїв з новою силою поманить щасливе майбутнє. Не виключено, що цьому буде сприяти присутність поруч з вами певної людини. Якщо нещодавно у вашому житті з’явилася яскрава значуща персона, то сьогоднішній прилив ентузіазму буде великою мірою пов’язаний саме з нею. Можливо, це буде ваш друг, сусід, однодумець, вчитель, покровитель або об’єкт симпатій, або все відразу.

Риби

В цю добу Рибам може в черговий раз зрадити здоровий глузд і почуття реальності. Вас здатна поманити мета, яка поки поза зоною досяжності. Ви можете не помічати перешкод і подумки святкувати успіх, тоді як в дійсності на вас все ще чекає довгий шлях і копітка робота. Бажано спокійніше ставитися до перших кроків і разових успіхів, хоча недооцінювати їх теж не варто.

Recent Posts

Слимаки самі лізуть на цей запах. Швидкий та дієвий спосіб позбутися шкідника

Дачники, обов'язково, приймають заходів проти шкідників, бо вони завдають сильної шкоди культурам. Найпростіший варіант -…

15 часов ago

Для чого у яблуню вбивати старий цвях, та як правильно це робити

Садівники нерідко вирощують яблуні на своїх ділянках. Однак, цей процес вимагає терпіння, щоб отримати соковиті…

15 часов ago

Чому у полуниці чорніє цвіт, та що робити, щоб не залишитись без врожаю

Іноді на полуниці можуть чорніти квіти. Не кожен городник знає, чому це відбувається. Почорніння та…

18 часов ago

Якої погоди слід очікувати на Великдень. Цього усі так довго чекали

Після Великодня відчутно похолодає На більшій частині території України у першій половині тижня погоду визначатиме…

2 дня ago

Соковита та смачна шинка на свята. Рецепт приготування, простий та швидкий

Будь-яка господиня хоче здивувати гостей різними стравами на столі. Тому, пропонуємо приготувати апетитну шинку з…

2 дня ago

Консервація редиски: три рецепти смачної заготовки на зиму

Навесні на полицях магазинів з'являється редиска. Це овоч, який першим з'являється після зими. Однак, в…

2 дня ago