Гороскоп на Жовтень, для всіх знаків Зодіаку. Дізнайтесь що вас чекає у наступному місяці.

Жовтень 2019 року виявиться насиченим на події практично для всіх знаків Зодіаку. Місяць обіцяє бути дуже активним, тому всім жителям планети доведеться пережити цілий каскад неймовірних подій. Важливо – не упустити можливості, пропоновані вам долею, і тоді є шанс потрапити в струмінь і непогано влаштуватися. Джерело

Овен

На початку жовтня великий ризик стати жертвою обманщика. Не довіряйте нікому і нічому, на будь-які пропозиції відмовляйте. В середині місяця не замикайте себе в чотирьох стінах. Відправляйтеся в спортзал, на виставку, в театр. З цього може початися ваше нове захоплення, яке в майбутньому принесе не тільки моральне, а й матеріальне задоволення. Після двадцятого вересня впритул займіться своїми професійними обов’язками, інакше вам підшукають заміну.

Телець

У перший тиждень місяця зірки радять змінити старі звички і розпрощатися з обридлими шанувальниками. Зважитеся на такий крок – все у вашому житті складеться вдало. З 10 по 20-те жовтня будьте особливо коректні в спілкуванні з друзями, колегами та близькими родичами. Глобальний конфлікт може розгорітися буквально з нічого. В останній тиждень місяця не відмовляйтеся від ділових поїздок. Вони принесуть вам удачу, допоможуть поліпшити фінансове становище і завести потрібні зв’язки.

Близнюки

З 1 по 9 жовтня в ваші двері постукає нова любов. Тому не замикайте її на сім замків і утримайтеся від зверхнього ставлення до нового залицяльника, інакше самі ж про це пошкодуєте. З 10 по 17-те сидите тихіше води, нижче трави. Ні в якому разі не форсуйте події і забудьте слово «ініціатива». Не виключено, що після 20-го числа вам доведеться багато часу проводити в ділових поїздках. Ретельно контролюйте свої дії. Будь-який невірний крок, зроблений в цей час, може зашкодити вашій репутації.



Рак

В перший тиждень жовтня вам категорично забороняється займатися грошовими питаннями. Тому не укладайте договори, не підписуйте фінансових документів, не проводьте угод з нерухомістю. Великий ризик стати жертвою шахраїв. Якщо хтось з поклонників буде наполегливо домагатися вашої уваги, не поспішайте кидатися йому на шию. В середині місяця наведіть про нового кавалера довідки, не виключено, що він зовсім не той, за кого себе видає. І тільки після 20-го приймайте рішення – зустрічатися з ним чи ні.

Лев

В перший тиждень жовтня представники протилежної статі почнуть домагатися вашої уваги з подвоєною силою. Не женіться за двома зайцями, інакше жодного не знайдете. Після 10-го не відмовляйте в допомозі родичам, які потрапили в непросту ситуацію. Добро повернеться до вас сторицею. 15-20-го в усьому дотримуйтесь букви закону. Інакше спілкування з представниками правоохоронних органів та штрафних санкцій не уникнути. Кінець місяця – відмінний час для шопінгу. Побалуйте себе.

Діва

У першій половині місяця ні в якому разі не відмовляйтеся ні від додаткового заробітку, ні від пропозиції змінити місце постійної роботи. Зайнявся новою справою, ви знайдете спосіб робити гроші буквально з повітря. Рішення, прийняті 8-15-го числа, визначать вашу подальшу долю: будьте обачні і мудрі. Проблеми, що навалилися на вас після 20-го числа, вирішуйте за допомогою Раків. Вони не тільки дадуть вам слушну пораду, але і нададуть реальну допомогу.

Ваги

1-8 жовтня тримайте ногу на педалі «гальмо» – ваші необгрунтовані ревнощі і неприкритий егоїзм здатні надовго зіпсувати вам життя. 9 і 10 – неймовірно вдалі дні, коли в усьому, за що б ви не взялися, вас буде супроводжувати удача. А ось з 11-го по 20-те, щоб заслужити визнання керівництва і прихильність колег, доведеться трудитися не покладаючи рук. Після 20-го числа уваги і турботи зажадають діти, про існування яких ви трохи забули.

Скорпіон

Незважаючи на весь оптимізм, який не раз допомагав вам в подоланні труднощів, 3-7 жовтня ви навряд чи впораєтеся з вантажем проблем, що на вас наваляться. Особливо підступним виявиться останній з цих днів. Проведіть його на самоті, не виходячи з дому навіть в магазин. А ось в період з 8 по 16 жовтня оточіть себе якомога більшою кількістю людей. Серед них обов’язково знайдеться той, хто в самому найближчому майбутньому стане для вас другом і помічником. В кінці місяця вас чекає невелика грошова премія.



Стрілець

1-7 жовтня домочадці будуть добрі і доброзичливі як ніколи. Просіть їх в ці дні про що завгодно (від покупки нових меблів до переїзду в інше місто). На все отримаєте добро. Період з 8 по 20 жовтня буде багатий на сюрпризи і приємні відкриття. Хтось зустріне нове кохання, хтось отримає довгоочікувану звістку здалеку, хтось виграє гроші в лотерею. Якщо після 20-го числа колега або родич візьметься демонструвати вам свій крутий норов, будьте до нього поблажливі.

Козеріг

Початок місяця – відмінний час для вирішення накопичених проблем. Дійте обачно і без суєти, заручившись підтримкою Риб і Тельців. 7-10-го самопочуття буде не на висоті, але, незважаючи на це, роботи по дому буде хоч відбавляй. Особливої турботи потребують діти. Чим старше вони, тим більше доведеться повозіться.11-16-го числа в особистому житті пануватимуть сум’яття і плутанина, а тому зірки радять провести останні дні періоду в гордій самоті. В кінці місяця несподівано доведеться кудись поїхати.

Водолій

1-8 жовтня як можна більше часу проводите з коханою людиною, інакше вона потрапить в неприємну історію, яка доставить вам чимало клопоту. 9 жовтня – дуже небезпечний день. Тримайте язика за зубами, не сперечайтеся ні з батьками, ні з колегами, ні з друзями. Одна безневинна фраза може стати причиною грандіозного скандалу. В середині місяця є шанс отримати неприємну звістку, але не варто робити необдуманих вчинків. Останні сім днів місяця будуть неймовірно вдалі.

Риби

3-9 жовтня остерігайтеся шахраїв і бездомних тварин. І ті й інші для вас однаково небезпечні. Після 10-го ви опинитеся в епіцентрі найнесподіваніших і неймовірних подій. Не потонути у вирі справ і емоцій вам допоможуть найближчі родичі і друзі-Овни. Протягом третього тижня місяця ви ввійдете в коло творчих людей, які зовсім недавно здавалися вам недосяжними. Використовуйте цей час для зміцнення свого авторитету і для закладки фундаменту майбутніх перемог. В кінці жовтня до вас з візитом завітають родичі.