Підживлення гортензії. Яке добриво потрібно вносити для пишного цвітіння

Щоб гортензії пишно цвіли, слід дотримуватися правил їх вирощування. Вони нескладні, але важливі.

Дуже важливо підживлювати рослини, бо це забезпечує їх необхідними елементами до пишного та довгого цвітіння. Підгодівля проводиться в чотири етапи.

Етап 1.

Перше підживлення проводиться після посадки гортензії у відкритий ґрунт. В невелику кількість води додайте 5 грамів кальцієвої селітри та 5 мл гуми Кузнєцова. Розведіть суміш в 5 літрах води та полийте кущі під корінь.

Етап 2.

Наступна підгодівля знадобиться для утворення бутонів. Добриво з формулою 13:40:13 та 5 грамів мікроелементів розведіть у воді й додайте 2 грамів бурштинової кислоти. Перелийте в 5 літрів води та полийте рослини.

Етап 3.

Для третьої підгодівлі використовуйте 5 грамів 6% хелат заліза, 2 грамів бурштинової кислоти та невелику кількість води. Перелийте суміш в 5 літрів води та полийте під корінь. Окремо потрібно розвести ту саму кількість хелату заліза без янтарної кислоти та обприскайте гортензії.

Етап 4.

Останнє підживлення проводиться добривом з формулою 20:20:20. Візьміть 10 грамів препарату та розведіть в 5 літрах води й полийте гортензії під корінь.

Ці прості підживлення забезпечують пишне та тривале цвітіння рослин.

Підживлення гортензії. Яке добриво потрібно вносити для пишного цвітіння