4 рослини, які люблять молоко, щоб гарно рости та давати великий врожай

Деякі рослини люблять молочне підживлення. Воно забезпечує пишне цвітіння та здоровий розвиток рослин.

Молочні продукти позитивно впливають на ріст деяких рослин. В молоці міститься кальцій, білки, жири та багато інших поживних речовин.

Орхідеї.

Орхідеї позитивно ставляться до молочного підживлення. Змішайте продукт з водою в співвідношенні 1:4. Підживлення допоможе зміцнити корені та стимулювати цвітіння.

Троянди.

Троянди, також, добре засвоюють молочне підживлення. Обприскайте листя рослин розчином молока, щоб позбутися борошнистої роси та інших грибкових хвороб. Також, молоко забезпечує яскраве та тривале цвітіння троянд.

Овочі.

Помідори, перець та огірки дуже зрадіють молочному підживленню. Розведіть молоко з водою та полийте ґрунт під рослинами. Так вони будуть швидше засвоювати поживні речовини та формувати міцну кореневу систему. Завдяки цьому рослини будуть здоровими та дадуть щедрий врожай.

Кімнатні квіти.

Протирайте листя рослин молоком, щоб підживити рослину та зробити листя блискучим.

Газон.

Навіть трава на газоні добре реагує на молочне підживлення. Розбавте молоко водою та обприскайте газон. Це допоможе корисним бактеріям в ґрунті рости, а також, зміцнюється коренева система.

Приготування молочного добрива.

Під час використання молока дотримуйтесь міри. Розводьте молоко з водою в співвідношенні 1:10 для кореневих підживлень та 1:4 для позакореневих. Проводьте підживлення раз на місяць, щоб ґрунт не закисав.

4 рослини, які люблять молоко, щоб гарно рости та давати великий врожай