Оптимізація Viber: прості кроки для очищення кешу і видалення зайвих даних

При активному використанні різних менеджерів, пам’ять телефона неминуче заповнюється різними файлами. Це має негативний вплив на швидкість роботи пристрою. Тому, слід періодично чистити зайві дані.

Щоб Viber працював коректно, очищуйте його кеш. Спілкування буде без затримок та звільниться місце для майбутньої інформації.

Звільнити пам’ять в Viber дуже просто. Потрібно зайти в налаштування на пристрої та знайти додаток Viber. Перейдіть в додаткові налаштування та знайдіть розділ “пам’ять та дані”. Натисніть кнопку “очистити кеш”. Це допоможе очистити вміст часів.

Щоб видалити вміст чату в Viber, перейдіть до розділу “очистити файли кешу”.

Щоб видалити резервні копії, потрібно перейти в додатку на вкладку “параметри”. Потім натисніть “вимкнути від диска” або “видалити приховані дані програми”. Потім активуйте опцію “видалити”. Таким чином видаляться всі резервні копії.

При видаленні чату в Viber, також, існують наслідки. Якщо натиснути “видалити у мене”, всі повідомлення будуть видалені лише на вашому пристрої. А якщо натиснути “видалити у всіх”, всі ваші повідомлення будуть видалені для кожного з учасників.

Оптимізація Viber: прості кроки для очищення кешу і видалення зайвих даних