Щоб спатифілум почав гарно квітнути, його потрібно підживити цим засобом

Спатифілум добре почувається в умовах квартири і не потребує особливого догляду. Проте іноді рослина може скидати квіти та переставати цвісти. Це часто трапляється через те, що у магазині її надмірно підживлюють спеціальними добривами, які стимулюють цвітіння. Коли запас цих речовин вичерпується, рослина скидає квіти, і їй не вистачає сил для розвитку нових. У такому випадку необхідно терміново підгодувати спатифілум.

Для цього можна скористатися простим народним засобом — звичайною меленою корицею. Розчиніть 1 чайну ложку кориці у 1 літрі води та полийте рослину під корінь. Підживлення слід проводити протягом місяця з інтервалом у тиждень. При регулярному поливі та своєчасному внесенні підгодівлі спатифілум знову почне квітнути.

За народними повір’ями, спатифілум символізує жіноче щастя. Вважається, що якщо самотня жінка поставить цю рослину у спальні, то незабаром знайде своє кохання і вдало вийде заміж. А для заміжніх жінок спатифілум допомагає швидше завагітніти. Втім, при цьому також варто звернутися до лікаря.