7 цікавих фактів про ангелів, які слід знати кожній людині

Янголи — це Божі посланці, які служать тим, хто прагне спасіння. Вони приносять відповіді на молитви та несуть благословення, добробут, а також виступають нашими захисниками. Янголи завжди радіють, коли людина кається у гріхах і звертається до Ісуса по допомогу та спасіння.

Роль янголів у християнстві

Янголам не поклоняються, вони не приймають поклоніння, адже їхнє завдання — вказати шлях до Ісуса Христа і навчити, як потрібно поклонятися лише Йому. Вони допомагають людям у духовних пошуках, але ніколи не ставлять себе вище Бога.

Падші янголи

Проте не всі янголи походять від Бога. У Біблії сказано, що падший янгол — сатана — обдурив багатьох, через що був вигнаний з небесного раю. Падші янголи можуть приймати вигляд янголів світла, щоб ввести людей в оману та відвернути їх від істинного Бога. Янгол, який приймає поклоніння, заперечує втілення Христа та прагне звеличити себе вище за Господа, що свідчить про його темну природу.

Обережність щодо обману

Сатана та його слуги намагаються обманювати, прикидаючись янголами світла, щоб християни відвернулися від Бога. Їхня мета — заперечувати істинне втілення Христа та спонукати людей до сумнівів. Тому необхідно бути уважними, щоб не піддатися спокусам і не дати себе обдурити.

Християни повинні покладатися на Божих янголів, які завжди вказують шлях до Ісуса та допомагають у духовній боротьбі.

 

4o
7 цікавих фактів про ангелів, які слід знати кожній людині