Categories: Молитви

Молитва Янголу-Охоронцю про захист здоров’я та сім’ї

Ангела-Хранителя кожна людина отримує після хрещення. Небесний покровитель з того дня оберігає і спостерігає за діями людини. Ангел оберігає благополуччя, здоров’я і захищає від зайвих випробувань і пригод.

Зі своїм заступником можна зв’язуватися і просити його про допомогу допомогою молитви. Її рекомендується читати кожен день.

Молитва Янголу-Охоронцю для захист сім’ї

Помолитися Ангелу-Хранителю можна про щастя, заступництво, здоров’я і благополуччя членів сім’ї, особливо якщо на даний момент вони переживають важкі часи. Для цього слід прочитати наступну молитву: «Святий Ангел, Тобі молюся про допомогу, бо переживаю про своїх близьких. Прожени з їх життів хвороби, невдачі, наповни силами і щастям їх серця, проясни думки. Бачу я, мій благодійник, слабкість духу їх і неміч тіла. Благаю про одне — нехай перестануть рідні страждати. Якщо це випробування мій, спаси мене, о святійший. Амінь».



Молитва Янголу-Охоронцю про захист здоров’я

Закликати свого небесного покровителя на допомогу при хворобі або ускладнення зі здоров’ям допоможе наступна молитва. Пам’ятайте, що для прочитання даного молитвослів’я нагоді ікона Ангела-Хранителя і свічка, куплена в церковній крамниці. Перед молитвою священнослужителі рекомендують сформулювати своє прохання, закрити очі і тільки після прочитати:

«Святий заступник Божий, будь милостивий до мене, почуй прохання мої і відведи біду. Звертаюся я з молитвою до Тебе і мрію отримати допомогу Твою в цей недобрий час. Захисти мене, прийди на допомогу, мій невидимий покровитель, прожени напасті, хвороби й смутку. Я ж не перестану прославляти ім’я Господа Твою підтримку. Амінь».

Джерело

Recent Posts

Рослини, які люблять молоко. Поливайте їх ним, щоб гарно росли та давали врожай

Отримати щедрий врожай можна без використання спеціальних добрив. Наприклад, підійде молоко. Полив молоком добре підходить…

2 часа ago

Чому потрібно регулярно перезавантажувати телефон, та яку користь це приносить

На роботу смартфона впливає багато чинників. Наприклад, час від часу потрібно проводити перезавантаження пристрою. Якщо…

2 часа ago

Чим підживити озимий часник у травні-червні, щоб головки були великі та міцні

Щоб отримати гарний врожай часнику, потрібно знати, яке підживлення внести в травні. В цей час…

3 часа ago

Рецепт смачного домашнього сальтисону. Справиться кожна господиня

Сальтисон – це дуже смачна закуска, що підійде до будь-якого столу. Готується легко та виходить…

16 часов ago

Як видалити жовті плями з ванни за допомогою цього простого засобу. Господиням на замітку

Через вапняний наліт змінюється колір навколо ванни. Жовті плями створюють відчуття забрудненості. Не всім вдається…

1 день ago

Для чого заморожувати огірки, та як правильно це робити

Після заморожування огірки вже не такі хрусткі, але ними можна прикрашати страви. В огірках міститься…

1 день ago