Молитви до Господа які читають у вересні, щоб отримати благословення для своєї сім’ї.

Господь в силах поставити вас і членів сім’ї на правильний шлях, потрібно тільки звернутися до нього з молитвою за благополучну сім’ю. Почніть дякувати Богові за все, що він вам дав вам і він вам дасть ще набагато більше …
Дякую тобі Боже !

Молитва св. Йоана Павла II за родини

Боже, від Тебе походить всіляке батьківство на небі та на землі. Отче, Ти – Любов і Життя.
Вчини, щоб кожна людська родина на землі через Твого Сина, Ісуса Христа, народженого з Діви і через Святого Духа, ставала істинним храмом життя і любові для наступних поколінь.
Вчини, щоб Твоя благодать спрямовувала думки і вчинки подружжя на благо їхніх власних родин та всіх родин на світі.
Вчини, щоб молоде покоління знаходило в родинах міцну підтримку для своєї людської гідності та її розвитку в правді й любові.
Вчини, щоб любов, укріплена благодаттю таїнства Подружжя, виявилася сильнішою за всі слабкості і кризи, які часто переживають наші сім’ї.
Вчини, нарешті – просимо Тебе за посередництвом Святого Сімейства з Назарета, – щоб Церква могла плідно виконувати свою місію в родинах і через родини всіх народів землі. Через Христа, Господа нашого, який є Дорога, Правда і Життя на віки вічні.
Амінь.
 Молитва сім’ї

Господи, Отче Святий, Всемогутній вічний Боже, благословляємо Тебе і дякуємо за нашу сім’ю, яка хоче жити в любові та злагоді. Приносимо Тобі наші печалі, у Твої руки ввіряємо наше майбутнє. Боже, джерело всякого блага, вчини, щоб ми завжди мали хліб насущний, збережи нас у здоров’ї та мирі, спрямуй наші стопи до добра. Дозволь нам після щасливого життя в цьому домі зустрітися знов у вічній радості неба.
Амінь.

Молитва про благословення сімейного життя

Боже всеблагий і милосердний, Твоїй опіці ми ввіряємо наші сім’ї, домівки та усе, що маємо і чим володіємо. Благослови нас, охорони від зла й небезпеки, збережи від нещасть і укріпи нашу віру та любов. У печалі й стражданні даруй надію. Вчини, щоб ми завжди перебували в єдності з Тобою. Через Христа, Господа нашого.
Амінь.