Сильні молитви від безгрошів’я і боргів

Фінансові труднощі приходять без запрошення і заважають насолоджуватися життям.

Фінансові труднощі приходять без запрошення і заважають насолоджуватися життям. З Божою допомогою ви витісните безгрошів’я і позбудетеся від боргів. Вам допоможуть православні молитви, які читаються з вірою в дyші, передає Ukr.Media.

Як налаштуватися на молитву

Кожен день – це можливість почати нове життя. Ви прокинулися, а значить, отримали в подарунок від Господа ще один шанс змінити своє життя. Саме тому для молитви не потрібно шукати особливих причин. Правда, в житті не все йде так, як хотілося б. Часом все летить, і в ці важкі моменти лише віра – ваш орієнтир і опора у важкій ситуації. Господь прислухається до кожної молитви, що йде від самого серця.

Молитви від безгрошів’я слід читати тоді, коли ви дійсно не знаєте, що робити, як вибратися з кредитів і перекрити всі борги. Якщо ви не бачите виходу, якщо заплуталися і збилися зі шляху, Господь допоможе вам знайти вихід зі цієї ситуації. Коли людина працює невтомно, а злидні все сильніше вчіплюються у втомлені плечі, звернення до Вищих сил має допомогти. Не можна опускати руки, навіть якщо здається попереду неминуча безодня: зверніться до Господа, і Він помилує вас.

Молитви від фінансових труднощів

Йдіть до храму Божого і поставте по одній свічці Миколи Угоднику, Ісусу Христу і Блаженній Матроні. Перехрестіться кілька разів і покиньте церкву з добрими думками і вірою в світле майбутнє. Для домашніх молитов слід купити ще три свічки і, бажано, ікони перерахованих вище святих.

Відразу ж по приходу додому або як тільки звільниться час ідіть від людей. Поставте перед собою ікони, а навпроти кожної з них – по свічці. Свічки повинні горіти. Як би вам не було важко, не варто нарікати на Господа і життя, вірте в те, що все можливо виправити і що Бог не залишить вас без своєї підтримки і опори. Неприємності з грошима підуть, з боргами ви розрахуєтеся і житимете нехай не багато, але безбідно. Зараз вам слід приступити до багаторазового читання найсильніших молитов, які допоможуть відвернути від себе всі проблеми.



Перша молитва:

«Ісус Христос, Син Божий, молю Тебе. У злиднях і занепаді на дyшy тяжкість нападає, чopти знову від Тебе віддаляють. Зглянься, Владикo Небесний, над грішним рабом Твоїм, допоможи мені з боргами попрощатися, встати на шлях істинний та справно працювати. Нехай в словах цих моя віра зміцніє, від спокус земних вона не померкне. На все воля Твоя. Амінь».

Друга молитва:

«Микола Чудотворець, почуй слова мої, раба грішного і недостойного уваги Твого. До Тебе молю в хвилини відчаю і безгрошів’я, спаси від смepті дuявoльської. Я працюю, але борги все ростуть, від злuднів нерви здають. Я прошу Тебе, святий заступник, від кожного, хто молиться, відведи печалі. Славне ім’я Твоє. Амінь».

Третя молитва:

«Матрона Московська, до Тебе молю і прошу Тебе заступитися за мене перед Господом. Мені багато не треба, аби заступився Він за мене і відвів від мене безгрошів’я. Нехай з роботою мені пощастить, а нещастя і проблеми з грошима назавжди підуть. Славне ім’я Твоє. Амінь».

Молитви слід прочитати одну за одною, з вірою в серці, щирістю в словах і з думками про швидке позбавлення від проблем. Помолившись Господу, не сходьте з праведного шляху. Настане мить, і з вас спадуть кaйдaни бідності.