Речей, які накопичують негативну енергетику та приносять в оселю бідність й нещастя

Пропонуємо ознайомитися з переліком речей, які накопичують негативну енергетику та приносять в оселю бідність й нещастя.

Штучні речі.

Експонати комах, штучні квіти, шкури й опудала тварин відштовхують з оселі добробут, успіх та щастя. В житловому приміщенні можуть бути розміщені виключно живі елементи.

Не працюючий годинник.

Відсутність руху у годиннику притягує негатив та гальмує розвиток членів родини. Ця річ змінює життя власників в гіршу сторону та відлякує фінансовий добробут.

Старий одяг.

Одяг, який носиться довгий час насичується негативною енергетикою. Потім він притягує злидні в оселю. Тому, періодично перебирайте гардероб та розлучайтеся зі старим одягом.

Сміття та старі речі.

Постійне складання не потрібних речей на про всяк випадок влаштовує смітник. Цей мотлох та сміття притягує тільки негатив. Господар з таким безладом в оселі приречений на відсутність успіху у всіх сферах.

Розбите дзеркало.

Розбиті дзеркала та скляні речі – це нескінченний потужний потік негативу. Якщо користуватися цими речами, то можна сильно захворіти та померти.

Тріснутий посуд.

Заборонено вживати їжу з тріснутих тарілок та чашок. Ці предмети принесуть господарям тільки невдачі та нещасливе майбутнє.

Старі фотографії.

Такі предмети мають місце бути, але тільки в фотоальбомах. Особливо фотографії загиблих родичів.

Мотлох в кишенях та гаманці.

Різноманітні папірці, чеки та інше сміття повинно бути в смітнику. Очищайте кишені одягу, сумок та гаманця від непотрібних речей, бо фінансовий добробут буде завжди проходити повз.

Речі, які символізують багатство.

Дерево грошове та різноманітні символи багатства повинні бути доглянутими, бо в інакшому випадку, вони починають діяти навпаки.

Накопичення грошей.

Гроші повинні постійно бути в обороті, тоді вони притягують достаток. Якщо збереження довго лежить без руху, то воно притягує негатив.

Речі чужих людей.

Речі, які належать чужим людям або померлим родичам – це джерело негативу. Віддайте їх на благодійність, щоб вони не приносили злидні та нещастя.